Edutio.hu

Online tanfolyamok, oktatóvideók, e-learning képzések bővülő választékban, szakértőktől.

Tanulj korlátok nélkül, válogass gyakorlatias és népszerű online képzéseink közül!

Tanítanál? Jelentkezz hozzánk oktatónak, és bízd ránk online kurzusaid értékesítését!

0 perc
Videó
0
Kurzus
0
Oktató
0
Hallgató
Tanulásmódszertan Kft.
Nincs értékelés
Sajátítsd el a gyors szövegfeldolgozás, hatékony információszerzés technikáját! Fejlődj személyre szabott, interaktív tréning segítségével!
18 500 Ft
Czeizer Zsolt
Nincs értékelés
A tanfolyam pontról pontra végig vezet a megrendelés kezelés automatizálásának lépésein a SalesAutopilot szoftver használatával.
24 970 Ft
Czeizer Zsolt
Nincs értékelés
Ha van weboldalad, ha hirdetsz online, akkor ezt a tanfolyamot nem szabad kihagynod!
24 970 Ft
Scherzer Marcell
Nincs értékelés
Az összes eszköz kisvállalkozásoknak ahhoz, hogy nagy mennyiségben tartalmat gyártsanak, és ezzel márkát építsenek.
4 990 Ft
  Legnépszerűbb
Edutio.hu Csapat
Nincs értékelés
Szerezd meg ezt a oktatóanyagot, melyben egyszerű módszereket mutatunk arra, hogyan tanulj gyorsan és hatékonyan.
Ingyenes
Edutio.hu Csapat
Nincs értékelés
Itt találod meg azokat az információkat, amik a rendszer használatához és a felhasználóid támogatásához szükségesek.
Ingyenes
Scherzer Marcell
Nincs értékelés
Az összes eszköz kisvállalkozásoknak ahhoz, hogy nagy mennyiségben tartalmat gyártsanak, és ezzel márkát építsenek.
4 990 Ft
Tanulásmódszertan Kft.
Nincs értékelés
Sajátítsd el a gyors szövegfeldolgozás, hatékony információszerzés technikáját! Fejlődj személyre szabott, interaktív tréning segítségével!
18 500 Ft

Az Edutio.hu online oktatási platformon online tanfolyamokat, oktatóvideókat találsz különböző témakörökben, szakértőktől.

Küldetésünk, hogy tanulóink számára minőségi oktatóanyagokat, online tanfolyamokat nyújtsunk, az oktatóink pedig lelkes, tanulásra kész, fejlődésre nyitott tanulókkal oszthassák meg a tudásukat.

Tanulj online, korlátok nélkül!

Inkább tanítanál, esetleg van már oktatóanyagod is? Jelentkezz hozzánk oktatónak, és bízd ránk online kurzusaid értékesítését!

 

Miért online tanulj?

1 – Rugalmas: Korlátok nélkül, helytől és időtől függetlenül. Akkor és ott tanulhatsz, amikor és ahol a legmegfelelőbb a számodra. A tantermi oktatás ezt nem tudja biztosítani.

2 – Bármikor: Tudjuk, hogy kevés időd van, és ezt a legjobban kell beosztanod. Ha nem tudsz, nem kötelező egyben egy egész napot vagy több órát kiszakítanod: tanulhatsz a számodra nyugis időszakokban, holtidőkben. Ha elkezdesz egy kurzust, nem muszáj azonnal befejezned, folytathatod később is. De ha egyben van időd, akkor nem kell várnod, egyszerre is átveheted a tananyagot.

3 – Bárhol: Tanulj ott, ahol a legkényelmesebb, vagy ahol a legproduktívabbnak érzed Magad. Jól megszokott környezetben, akár az otthonod kényelmében, kedvenc kávézódban, utazás közben vagy akár egy parkban.

4 – Munka és család mellett is vállalható. Ha egy online tanfolyamra teszed a voksodat, nem kell napokat távol lenni a családodtól, mellettük is tanulhatsz. Ha teljes munkaidős állásod van, amellett nem biztos, hogy belefér egy hosszabb, tantermi tanfolyam, ellenben egy online kurzust így is könnyedén elvégezhetsz.

5 – Költséghatékony. Az online tanulással pénzt és időt takaríthatsz meg, hiszen ki sem kell mozdulnod a lakásból, nem kell utaznod, és plusz tankönyvekre sincs szükség.

6 – Alacsony belépési küszöb. Egy online kurzust olcsóbban és gyorsabb elkezdhetsz, mint egy tantermi, offline tanfolyamot. Ha már van szakmád, de váltani szeretnél, könnyen tehetsz egy próbát egy olcsóbb kurzussal, hogy kiderüljön, érdekel-e annyira a téma, hogy komolyabban is elmélyülj benne.

7 – Nincsenek létszámkorlátok. A digitális oktatás esetén nem kell megvárnod, amíg elég jelentkező össze nem gyűlik egy képzésre, és attól sem kell félned, hogy betelik egy csoport. Egyszerűen, másoktól függetlenül elkezdheted a kiválasztott kurzust.

 

Miért az Edutio.hu portált válaszd?

1 – Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség. Átlátható szerkezet, magáért beszélő kategóriák, és gyors kereső. Az Edution könnyen megtalálod, amit keresel.

2 – Az online kurzusok terméklapján megtalálsz minden lényeges infót az oktatóanyagról, beleértve a tartalomjegyzéket, részletes leírást, és infót arról, hogy kinek ajánljuk az adott online tanfolyamot.

3 – Egyszerű, extra gyors regisztráció. 2 percen belül már elérhető számodra a tananyag.

4 – Gyakorlatias oktatóanyagok. Az Edution található oktatóvideók, e-learning kurzusok a lényegre fókuszálnak.

5 – Interaktív felület. A kurzus oldalán kérdezhetsz az oktatótól, de akár a tanulótársaidnak is üzenhetsz, beszélgetést kezdeményezhetsz.

6 – Gyors és könnyű bankkártyás fizetés. Azonnal hozzájuthatsz a választott oktatóanyaghoz.

7 – Kis eszközigény, reszponzivitás. Egy laptopon vagy táblagépen, de akár egy mobilon el tudod kezdeni a tanulást. Rendszerünk mobilra optimalizált. A leggyakrabban használt eszközökkel és böngészőkkel eléred az oktatóanyagokat. A pontos rendszerkövetelményt egyébként itt találod: https://edutio.hu/static/requirements

8 – Korlátlan ismétlés. Többször újranézhető kurzusok. A tantermi, egyszer végignézhető előadásokkal ellentétben az Edutio online oktatóanyagait korlátlanul újranézheted.

9 – Minőségi oktatóanyagok. Az oldalunkon minden online tanfolyamot ellenőrzünk, hogy csak minőségi, hasznos, gyakorlatias képzések szerepeljenek a kínálatunkban. Csak olyan kurzusok kerülnek fel az Edutiora, amelyeket mi is szívesen elvégeznénk. Saját minőségi kritériumaink mellett a hallgatók is véleményezhetik az egyes online tanfolyamokat, így ha érdeklődsz egy kurzus iránt, mások ajánlásaira is alapozhatsz.

10 – Bevétel és karrier. Oszd meg Te is a tudásodat másokkal, készíts profi oktatóvideókat, online kurzusokat, és bízd ránk az eladást, profi rendszerünk elvégzi helyetted az értékesítést. A lehetőségről itt olvashatsz bővebben: https://oktass.edutio.hu/

 

 

 

Tanulni szeretnél?

Nézd meg teljes képzéskínálatunkat, kezdd itt:

https://edutio.hu/products

 

Oktatni szeretnél?

Esetleg már rendelkezel oktatóanyaggal? Jelentkezz hozzánk oktatónak, és bízd ránk online kurzusaid értékesítését!

http://oktass.edutio.hu/

 

 

Az Edutio.hu története:

Bár az Edutio.hu új, de számunkra nem ismeretlen az oktatási piac: 9 éve üzemeltetünk több népszerű képzéskereső oldalt, melyeken havonta 150-200 ezren keresnek tanfolyamot.

Az elmúlt évek trendje egyértelműen megmutatta, hogy megtöbbszöröződött az igény az online tanfolyamokra. Egyre többen szeretnének rugalmasan, otthonuk kényelméből, helytől és időtől függetlenül tanulni. A jelenlegi vírushelyzet pedig erre ráerősített: minden eddiginél többen tanulnak online, és sokan, akik megérezték az online tanulás ízét, a veszélyhelyzet elmúltával sem szívesen térnek vissza a tantermi oktatásra.

Éppen ezért a tanfolyamkereső oldalainknál szerzett tapasztalatokat felhasználva 2020 tavaszán létrehoztunk egy új online oktatási platformot, az Edutio.hu portált.

Mivel csak nemrég indultunk, oktatóportálunkon kezdetben csak néhány online kurzust találsz, de folyamatosan bővítjük online tanfolyamaink, oktatóvideóink körét.

Célunk, hogy a 2020-as év végére száznál is több szakértő oktató több száz oktatóanyaga közül válogathassanak a tanulni vágyók.

 

 

Tanulni szeretnél?

Nézd meg teljes képzéskínálatunkat, kezdd itt:

https://edutio.hu/products

 

Oktatni szeretnél?

Esetleg már rendelkezel oktatóanyaggal? Jelentkezz hozzánk oktatónak, és bízd ránk online kurzusaid értékesítését!

http://oktass.edutio.hu/