Tanulásmódszertan Kft.

Tanulásmódszertan Kft.

tréner
tanulásmódszertan

0
Hallgató
Nincs értékelés

  Kategóriák

  Bemutatkozás

A LiteraGo egy családi projektként indult. Néhány éve egy vasárnapi ebéd után összeült a kupaktanács és elhatároztuk, hogy készítünk egy programot, ami abban segít, hogy mindenkinek öröm legyen az olvasás az általa megszerzett tudás és élmények révén. Akkor is, ha épp nem a kedvenc regényét olvassa.

Éva a tanítás mellett 15 évig tanulásmódszertannal foglalkozott, országszerte közel 1000 pedagógusnak tartott tréningeket. Szívből-lélekből pedagógus, szeretné, ha mindenki megtanulná, hogyan használja ki a benne rejlő lehetőségeket.

Anna a BME-n műszaki menedzserként végzett, azóta pedig a Hollandiában és Barcelonában szerzett tapasztalatait termékfejlesztés területén kamatoztatja. Kívül-belül ismeri a Design Thinking és más, ember- és felhasználó-központú módszerek sorát. Nagy rajongója az IDEO-nak és szabadidejében társadalmi vállalkozásokról tanul, egy kicsit a readooo-ba is csempészett ebből. :-)

Mátyás építészmérnök, egy fiatal, szuper csapatot vezet. Emellett mindig is érdekelték az építészet mellett a design más területei is, mint a UX és UI. Szereti a letisztult, könnyen átlátható designt, innen a LiteraGo szép felhasználói felülete.

A szoftvert a CREO Group fejlesztette, ők segítettek életre kelteni az elképzeléseinket. A LiteraGo mellett sok saját projektjük van az oktatástól kezdve a babákat segítő inkubátorokig. Mindig valami újdonságon törik a fejüket és általában meg is valósítják az elképzeléseiket.

Zsély Anna a LiteraGo-ban lévő szövegeket írta. Pszichológus és újságíró, neki köszönhetjük, hogy olyan érdekes témákról lehet olvasni a szoftverben, mint a jövőkutatás, összeesküvéselméletek, véletlen felfedezések, slow mozgalmak, pozitív pszichológia és még sok minden más.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Pszichológia és Ergonómia Tanszékén pedig Vokó Bea diplomamunkája révén tesztelhettük a LiteraGo-t. Egy nagyon érdekes szoftverrel nézhettük, hogy a felhasználóink valóban oda néznek-e, ahova szeretnénk, hogy nézzenek ahhoz, hogy tényleg fejlődjenek. Rengeteget tanultunk ezekből a kísérletekből. 

  Kurzusok

Tanulásmódszertan Kft.
Nincs értékelés
Sajátítsd el a gyors szövegfeldolgozás, hatékony információszerzés technikáját! Fejlődj személyre szabott, interaktív tréning segítségével!
18 500 Ft